Menukaarten

Voorgerechten

Duo van zalm

9,00

Ambachtelijk gerookte zalm en gravlax van Sognefjord uit Ewijk
met veldsla en mosterd-dillesaus.

Rundercarpaccio

8,00

Met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten & pesto.

Antipasti (voor 2 personen)

17,00

Een selectie van voorgerechten met o.a. vitello tonato, buffelmozzarella & tomaat, rauwe ham, gemarineerde champignons en stokbrood.

Pomodorisoep

4,40

Italiaanse tomatensoep met brood.

Mosterdsoep

4,70

Mosterdsoep met brood.

Eendenlever

14,00

met gekarameliseerde Granny Smith & druivensaus

Hoofgerechten

Indiase curry (ook vegetarisch)

13,00

Met garnalen, champignons, paprika etc. Geserveerd met basmatirijst, naambrood en chutney.

Chicken Tikka Masala

13,00

Indiaas currygerecht met kip, ui en tomaat met basmatirijst, naanbrood en chutney.

Pasta funghi (ook vegetarisch)

12,00

Met knoflook, spekjes, room, rucola en Parmezaanse kaas.

Pasta garnalen (ook vegetarisch)

14,00

Met knoflook, tomaat, garnalen, rucola en Parmezaanse kaas.

De Caldo Burger

14,00

200 gr Black Angus rundvlees met bacon, sla, tomaat en kaas en Oerfriet & ratatouille.

Black Angus biefstuk

18,00

Grain fed, met ratatouille & Oerfriet, met peper- of gorgonzolasaus of verse champignons.

Black Tiger garnalen

21,00

Met knoflook, cajunkruiden en room, met ratatouille en Oerfriet.

Tonijn

19,00

Tonijn steak op een bedje van Griekse Salade met “Oerfriet”

Zeebaars

21,00

Op de huid gebakken zeebaars filet met geblancheerde groenten, rijst en thaise curry bisque

Dessert

Crême Brulée

5,00

Huisgemaakt.

Tiramisu

6,00

Huisgemaakt.

Kruimel appeltaart

3,00

Van de Driesprong, gemaakt door mensen met een beperking.

Chocoladetaart

3,50

Uit Frankrijk.